Hulladék kódszáma(HT, HB, HK lap)

szűkítési feltételek:

kódban keres
megnevezésben keres

veszélyes
nem veszélyes
összes


Kezelési kód(HT, HB, HK lap)

szűkítési feltételek:

kódban keres
megnevezésben keres

előkezelés
hasznosítás
ártalmatlanítás
összes


Adatszolgáltatás formája (módja) (Borítólap)

C szám (a hulladék veszélyességét okozó összetevők) (HT, HB, HK lap)

Fizikai megjelenési forma (HT, HB, HK lap)

H veszélyességi jellemző (HT, HB, HK lap)

Hulladék eredete (HT, HK lap)

Létszám kategória (Borítólap)

Telephely típusa (Borítólap)

Település azonosító (Borítólap, HT, HB, HK lap)

Település neve szerinti keresés.
A kritérium beírása után kattintson a Keresés gombra!

    Excel táblák letöltése   

Üdvözöljük honlapunkon!

A weblap, a Hulladékgazdálkodási Információs Rendszerben alkalmazott kód és törzsállományokat tartalmazza.

Amennyiben adatszolgáltatását nyomtatványon kívánja benyújtani, kérjük lehetőség szerint használja a http://www.kvvm.hu/hir oldalról elérhető, ingyenesen letölthető HIR-Adat programot!

A szűkítési feltételek a bal oldali menüsorban találhatók, a megadott szűrési paraméterek - azok törléséig - megőrzésre kerülnek, több megadott paraméter esetén a paraméterek között "és" kapcsolat van.. Az egyes kódállományok zöld színű gombjára kattintva a teljes kódlista jelenik meg.
A hulladék és a kezelési kódok esetében szűrhet kódra, illetőleg megnevezésre, valamint kiválaszthatja, hogy az Ön által keresett hulladék veszélyes-e vagy nem.
Valamennyi kódlista - kód fajtánkénti rendezettségben - a képernyős megjelenítésen túlmenően kinyomtatható, (ehhez a "nyomtatóbarát verzió"-ra kell kattintani), valamint xls formátumban letölthető - az összes kód és törzsállomány - (ehhez az "Excel táblák letöltése" menüpontot kell kiválasztani).

A hulladékkal kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségekről szóló 164/2003. (X. 18.) Korm. rendelet szerinti adatlapok kitöltése során a hulladék és TEÁOR kódokat főcsoport/csoport/alcsoport szintre kell megadni.
Pl. nem elegendő a 01. főcsoport (Ásványok kutatásából, bányászatából, kőfejtésből, fizikai és kémiai kezeléséből származó hulladékok), vagy 01 01. alcsoport (ásványok bányászatból származó hulladékok) kódok feltüntetése az adatlapokon, ha fémtartalmú ásványok bányászatából származó hulladékról (01 01 01) van szó.

Reméljünk oldalunk megkönnyíti munkáját!

:: levél küldése ::       utolsó módosítás: 2006. 04. 10.