NYITÓLAP
A MINISZTÉRIUM
AKTUÁLIS
ELÉRHETŐSÉGEK
ZÖLD-PONT SZOLGÁLAT
TÁRSADALMI KAPCSOLATOK
SZAKMAI HONLAPOK
 
Szakmai tanulmányi versenyek 2009/2010. - A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által meghirdetett környezetvédelmi versenyek Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV)
Leadási határidő2010.01.15 (A határidő lejárt!)

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium a hatáskörébe tartozó szakképesítések országos tanulmányi versenyeit a magyarországi, nappali rendszerű képzést folytató szakképző iskolák azon tanulói számára hirdeti meg az alábbiak szerint, akiknek rendes szakmai vizsgája a versenykiírás tanévének május-júniusi vizsgaidőszakában esedékes.

A versenyekkel kapcsolatos részletes információkat a csatlakozó dokumentum tartalmazza.

 

A versenyeket a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet szervezi és bonyolítja.

A versenyekre csak azt a tanulót nevezheti az intézmény, aki a meghirdetett szakképesítésben végzi tanulmányait.

A versenyek döntőjén résztvevő azon tanuló, aki a szakképesítés vizsgarészéhez rendelt szakmai követelménymo-dul vizsgafeladatait teljesítette és a szakmai követelménymodul versenyrészen megszerezhető pontok 71%-át elér-te, jeles osztályzatot kap, és a 20/2007. (V. 21.) SZMM rendelet 5. § (5) bekezdése szerint az adott versenyrésznek megfelelő szakmai követelménymodul letétele alól mentesül.

A vizsgarész(ek) alóli mentesülésről és a versenyző által elért eredményről kiállított, a Versenybizottság által hite-lesített Igazolás alapján a szakképesítő bizonyítványt a versenyző iskolája mellett működő szakmai vizsgabizott-ság adja ki.

Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyekre (OSZTV) az NSZFI honlapján (www.nive.hu) keresztül lehet ne-vezni.

A nevezések határideje: 2010. január 15.

A versenyekkel kapcsolatos tájékoztatást a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet a honlapján teszi közzé (www.nive.hu).

Telefonon felvilágosítás kérhető NSZFI Tanácsadási osztályán, Cserkutiné Illyés Ágnes vezető tanácsadótól (06/1/431-6519).

A díjfizetést valamennyi, az elődöntőbe nevezett tanuló után, a nevezés visszaigazolását követően, a meghirdetés szerinti döntőt rendező iskola számlaszámára, postai befizetéssel vagy átutalással kell teljesíteni. A befizetés idő-pontját és a döntőt rendező iskola számlaszámát az NSZFI a honlapján közzéteszi.


Csatlakozó dokumentumok