NYITÓLAP
A MINISZTÉRIUM
AKTUÁLIS
ELÉRHETŐSÉGEK
ZÖLD-PONT SZOLGÁLAT
TÁRSADALMI KAPCSOLATOK
SZAKMAI HONLAPOK
 
Verespataki településrendezési terv környezeti jelentés nyilvános vitájának újabb időpontja - Tájékoztató
2009-01-30 08:14:44

A román Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődési Minisztérium kérésére közétesszük az SC Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) közérdekű közleményét az


 2009. március 30-án Verespatakon (Rosia Montana);
 2009. március 31-én Topánfalván (Campeni);
 2009. április 2-án Bucsumon (Bucium);
 2009. április 3-án Abrudbányán (Abrud)

 

tartandó nyilvános vitákról, amelyek tárgya a verespataki iparfejlesztési övezet módosított településrendezési tervéről készített környezeti jelentése.

A nyilvános vitán való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet közvetlenül a román Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődési Minisztériumnál a constantin.pulbere@mmediu.ro és a daniela.pineta@mmediu.ro e-mail címeken kell megtenni angol vagy román nyelven 2009. március 15-ig. A regisztrációban, kérjük, megadni a részt venni kívánó személy vagy szervezet nevét és címét, illetve székhelyét.

 

A településrendezési terv módosítására és a környezeti jelentésre észrevétel tehető az RMGC közleményében megadott módon. A nyilvános fórum közleményének angol és magyar nyelvű változata, a településrendezési terv angol nyelvű teljes szövege, magyar nyelvű összefoglalója, valamint a környezeti jelentés angol és magyar nyelvű változatai és a hivatalos magyar álláspont a csatlakozó dokumentumokból érhetők el.