NYITÓLAP
A MINISZTÉRIUM
AKTUÁLIS
ELÉRHETŐSÉGEK
ZÖLD-PONT SZOLGÁLAT
TÁRSADALMI KAPCSOLATOK
SZAKMAI HONLAPOK
 
Tanulmányi versenyek - Országos Szakmai Tanulmányi Verseny

A magyar szakképzés nagy seregszemléje az évente rendezett Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV). A tanulmányi versenyek célja a szakképzésben résztvevő tehetséges tanulók kiemelkedő eredményének bemutatása.

A környezetvédelmi és vízügyi OSZTV 12 éve meghirdetett komplex verseny, amely az adott szakképesítés több szakmai elméleti tantárgyára, szakmai gyakorlatára épül. A versenyen a magyarországi, nappali rendszerű képzést folytató szakképző iskolák végzős tanulói vehetnek részt. A versenyre a tanulókat – az iskolai válogató verseny eredménye alapján - az iskola nevezi.


A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium megbízásából a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet 2008/2009 oktatási évben is meghirdeti a környezetvédelmi és vízügyi szakmai tanulmányi versenyt.


Az OSZTV 2009. évi döntőjének helyszíne a budapesti Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakközépiskola.

 

Az OSZTV eredményesen szereplő diákjait a Debreceni Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem BSc szakjain  szeretettel várja  a következő tanévben környezettan, környezetmérnök, és a természettudomány  tárgyak  egyetemi hallgatói körében.

 

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által meghirdetett környezetvédelmi versenyek

Verseny meghirdetés

Versenyszabályzat

 

Bővebb információ, kapcsolódási lehetőségek:

 

Bazsáné Dr. Szabó Marianne

e-mail: bazsane@mail.kvvm.hu

https://www.nive.hu/