NYITÓLAP
A MINISZTÉRIUM
AKTUÁLIS
ELÉRHETŐSÉGEK
ZÖLD-PONT SZOLGÁLAT
TÁRSADALMI KAPCSOLATOK
SZAKMAI HONLAPOK
 
 
2007. augusztus 14-én indul a Környezet és Energia Operatív Program életminőség javítását célzó 10 pályázati kiírásának társadalmi egyeztetése
2007-08-14 16:25:08
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség társadalmi egyeztetésre bocsátja a Környezet és Energia Operatív Program szeptemberben induló, első tíz pályázati konstrukcióját. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elsősorban olyan szervezetek és intézmények véleményére számít, amelyek hitelesen képviselik az adott szakterületet, társadalmi csoportot, vagy területi egységet. Az Ügynökség a pályázatok összefoglalóit honlapján is közzé teszi minden érdeklődő számára.

A társadalmi egyeztetésre bocsátott pályázati kiírások célja, hogy mérsékeljék hazánk környezeti problémáit, ezzel javítva a társadalom életminőségét és a gazdaság környezeti folyamatokhoz történő alkalmazkodását – elősegíteni Magyarország fenntartható fejlődését. A szeptember közepén meghirdetésre kerülő pályázatok a szennyvízkezelés, az ivóvízminőség javítás, a települési szilárdhulladék lerakók rekultivációja, a természetvédelem, a megújuló energia és energiahatékonyság valamint az e-környezetvédelem területén tervezett fejlesztésekre irányulnak. 
 
A társadalmi egyeztetésre bocsátott pályázati kiírások és a kapcsolódó kérdőívek letölthetők a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség oldaláról: http://www.nfu.hu/eletminoseg_javitas

Az egyes pályázati kiírásokhoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat augusztus 27-éig várják a letölthető kérdőíveken és a megadott e-mail címeken.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a társadalmi egyeztetés során csak a letölthető kérdőíven visszaérkezett vélemények figyelembevételére van lehetőség, ezért kérjük, minden esetben abban dolgozzanak.